Història de NUA

 

Vam arrencar aquest projecte el novembre de 2017 i obríem les portes de la Clínica l'octubre de 2019, amb moltes ganes de cuidar a mares i a dones en tota la seva vida sexual i reproductiva. 

Al principi vam posar molt èmfasi en la lactància materna, ja que en aquell moment no hi havia una clínica a Barcelona on una mare pogués assessorar-se adequadament i rebre una mirada multidisciplinar d'un tema tan important i complex en la vida sexual i reproductiva d'una dona. 

Al llarg de tots aquests anys, per a nosaltres ha estat fonamental oferir veracitat científica, rigor clínic i professionalitat al món de la maternitat, lactància i benestar de les mares. 

Ara, després de gairebé tres anys, i amb un equip cada vegada més ampli i especialitzat, hem decidit posar en el centre el benestar emocional i físic de mares i dones, per a acompanyar-vos amb una mirada global. 

Així neix NUA clinic, amb el propòsit d'atendre de manera multidisciplinària totes les inquietuds que es desperten en nosaltres en les diferents etapes de la nostra vida sexual i reproductiva, amb especial atenció al període de la maternitat, i sense oblidar a les nostres parelles i criatures. 

Les persones som un tot. Cos i ment.
Si un es queixa, l'altre ho sent. Sense un no funciona, l'altre tampoc.
Per això a NUA clinic creiem que la salut mental de les mares i dones ha d'estar en el centre per a aconseguir el seu benestar.