Question Com puc demanar una visita?
RespostaPer demanar una hora de visita amb el nostre equip de professionals pot fer-ho trucant al 931304774 o enviant un WhatsApp al 693058425. També pots enviar-nos un correu electrònic a info@nuaclinic.es o emplenar el formulari de contacte que trobaràs aquí.
Question Teniu política de cancel·lació de visites?
RespostaSí, a causa de l'alta demanda, per a optimitzar la gestió de les agendes de les professionals que formen part de NUA clinic, i per a oferir un millor servei, apliquem la següent política de cancel·lació de visites: 

  • Si l'anul·lació es produeix el mateix dia, es cobrarà el 100% de l'import de la visita, ja que aquesta hora no podrà ser ocupada per una altra persona. 
  • Si l'anul·lació es produeix el dia abans, es cobrarà el 50% de l'import de la visita, ja que aquesta hora no podrà ser ocupada per una altra persona. 

Question Què haig de fer si no arribo a una cita programada?
RespostaSi no pots venir a la cita programada, et demanarem que ens avisis amb la màxima antelació possible, per a poder assignar aquesta hora de visita a una altra persona que la pugui necessitar. Pots avisar-nos trucant al 931304774 o enviar-nos un WhatsApp al 693058425.
Question Quan dura una visita?
RespostaEn funció de l'especialitat la visita té una durada o una altra. Dins de cada servei (i també a l'apartat de tarifes) està detallada la durada de la visita de cadascuna de les especialitats i les diferents modalitats de visita existents.
Question Treballeu amb alguna mútua?
RespostaActualment no treballem amb cap mútua de salut.
Question Es poden fer visita online?
RespostaSí, alguns dels nostres serveis tenen la modalitat en línia. Actualment pots realitzar visites de PsicologiaConsultories de lactànciaDietètica i nutrició via online.
Question Com es realitza el pagament de les visites?
RespostaEl pagament de les visites presencials pot fer-se en efectiu, targeta o transferència bancària.
En el cas de les visites online i a domicili el pagament ha de realitzar-se anticipadament mitjançant transferència bancària.
Question ¿Se pueden realizar consultas clínicas a través del WhatsApp de la Clínica?
RespostaNo responem consultes clíniques a través del WhatsApp de la Clínica. Aquest canal l'utilitzem exclusivament per a gestionar hores de visita o proporcionar informació sobre els serveis, activitats o tallers que realitzem a NUA clinic.